Tømrer i Aars

Den gode tømrer i Aars

Vi udfører alt indenfor træ- og tømrerarbejde for både private og erhvervskunder. Hos os er alle vores kunder lige vigtige, og ingen opgave er for stor eller for lille.

Hvis du mangler en god sparringspartner til dit kommende byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi varetager opgaver i Midtjylland, herunder Viborg, Støvring, Aars og omegn.

Vi garanterer gode resultater, der lever op til en høj standard

Vi har mange års erfaring i vores fag, og vi kan varetage mange forskellige opgaver. Uanset om du går og drømmer om en ny træterrasse, en tilbygning af boligen eller en generel renovering i forbindelse med en energioptimering af dit hjem, så har vi den rette til opgaven.

Vi sætter en ære i vores integritet, og vi gør altid en dyd ud af at levere et stykke arbejde, der lever op til kundens forventning, såvel som den høje faglige standard, vores arbejde er kendt for. Derfor vejleder og rådgiver vi altid grundigt og indledningsvist – og derfor går vi aldrig i gang med et arbejde, før vi er sikre på, at alle er enige om, hvordan det færdige resultat skal se ud. 

Integritet og gennemsigtighed – hos os ved du, hvad du får

I vores tømrervirksomhed får du godt og stærkt håndværk, der holder, og som lever op til en høj standard såvel som gældende godkendelser. Vi leverer træ- og tømrerarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi har en gennemsigtig prisstruktur, der sikrer, at du altid har overblik og ved, hvad du betaler for. Vi arbejder løsningsfokuseret og med udgangspunkt i dine ønsker.

Mangler du en god tømrer i Aars, så kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du får altid en besigtigelse af opgaven efterfulgt af indledende vejledning og rådgivning, inden du modtager et endeligt uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud