Renovering

Renovering af hus i Aars og omegn

Vi har mange års erfaring med vores fag, og vi kan varetage mange forskellige opgaver. Uanset om du går og drømmer om en ny træterrasse, en boligtilbygning eller en generel renovering af dit hus, så har vi den rette til opgaven. Vi varetager opgaver for private såvel som erhvervsdrivende i Midtjylland – herunder Viborg, Støvring, Aars og omegn.

Hvis du mangler en god sparringspartner til dit kommende bygge- eller renoveringsprojekt, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. 

Den gode kommunikation skaber de gode resultater

Vi sætter en ære i vores integritet, og vi gør altid en dyd ud af at levere et stykke arbejde, der lever op til kundens forventning, såvel som den høje faglige standard, vores arbejde er kendt for. Derfor vejleder og rådgiver vi altid grundigt og indledningsvist – og derfor går vi aldrig i gang med en opgave, før vi er sikre på, at alle er enige om, hvordan det færdige resultat skal se ud. 

Vi arbejder løsningsfokuseret og med udgangspunkt i dine ønsker. Vi forstår vigtigheden af den gode kommunikation, og i ethvert renoveringsarbejde vil vi altid sørge for at kommunikere og informere indledningsvist såvel som løbende. 

Integritet og gennemsigtighed – hos os ved du, hvad du får, når du renoverer hus

I vores tømrervirksomhed får du godt og stærkt håndværk, der holder, og som lever op til en høj standard såvel som gældende godkendelser. Vi udfører dertil træ- og tømrerarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi har en gennemsigtig prisstruktur, der sikrer, at du altid har overblik og ved, hvad du betaler for.

Står du foran en renovering af hus i Aars? I så fald kan du med fordel kontakte os allerede i dag og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du får altid en besigtigelse af opgaven efterfulgt af indledende vejledning og rådgivning, inden du modtager et endeligt og uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud