Nybyg

Nybyg i Aars

Nybyggeri er mange ting, og vi har mange års erfaring i at udføre forskellige opgaver inden for nybyg og renovering indendørs såvel som udendørs. 

Vi varetager opgaver for private såvel som erhvervsdrivende i Midtjylland – herunder Viborg, Støvring, Aars og omegn. Og uanset om du går og drømmer om en ny træterrasse, en tilbygning eller måske et helt nybygget hus, så har vi den rette til opgaven. 

Integritet og den gode kommunikation – en æressag

Vi sætter en ære i vores integritet, og vi gør altid en dyd ud af at levere et stykke arbejde, der lever op til kundens forventning, såvel som en høje faglige standard. Vi vejleder og rådgiver altid grundigt, gennemgående og indledningsvist, og vi går ikke i gang med en opgave, før vi er helt sikre på, at alle er enige om, hvordan det færdige resultat skal se ud. 

Vi arbejder løsningsfokuseret og med udgangspunkt i dine ønsker. Vi forstår vigtigheden af den gode kommunikation, og i ethvert byggeprojekt vil vi altid sørge for at kommunikere og informere indledningsvist såvel som løbende. 

Vores store erfaring og vores faglige kompetencer gør os til den oplagte sparringspartner i forbindelse med dit nybyggeri.

Nybyg af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

I vores tømrervirksomhed får du godt og stærkt håndværk, der holder, og som lever op til en høj standard såvel som gældende godkendelser. Vi udfører dertil træ- og tømrerarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi har en gennemsigtig prisstruktur, der sikrer, at du altid har et godt overblik over, hvad du betaler for.

Hvis du mangler en god sparringspartner til dit kommende projekt indenfor nybyg i Aars, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag for en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du får altid en besigtigelse af opgaven efterfulgt af indledende vejledning og rådgivning, inden du modtager et endeligt og uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud