Døre og vinduer

Montering af døre og vinduer

Vi udfører alt indenfor træ- og tømrerarbejde udendørs såvel som indendørs. Vi har mange års erfaring med udskiftning og montering af døre og vinduer, og vi er det oplagte valg, når du mangler en god tømrer i Midtjylland – herunder Viborg, Støvring, Aars og omegn.

Vi varetager opgaver for private såvel som erhvervsdrivende – ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi har altid den rette til opgaven, og du er meget velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan hjælpe netop dig med med i dit boligprojekt. 

Løsningsfokuseret arbejde og holdbare resultater – vi varetager dine interesser

Vi tilbyder montering såvel som udskiftning af døre og udskiftning af vinduer. Vi går altid efter at finde den mest energioptimale løsning for kunden, og vi kan bruge speciallavede døre og vinduer, så de passer præcis til det, kunden ønsker. Vi sætter en ære i vores troværdighed og integritet, og vi gør altid en dyd ud af at levere et stykke arbejde, der lever op til den indledende forventning, såvel som en høj faglig standard.

Når vi udskifter vinduer og døre i boligen eller på arbejdspladsen, så gør vi os altid umage med at arbejde så smidigt og usynligt som muligt.

Nybyg af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Hos os får du godt og solidt håndværk, der holder, og som lever op til en høj standard såvel som gældende godkendelser. Vi har en gennemsigtig prisstruktur, der sikrer, at du altid har et godt overblik over, hvad du betaler for, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, når vi planlægger arbejdet. 

Vi vejleder og rådgiver altid grundigt, gennemgående og indledningsvist. Inden vi går i gang med arbejdet, er det nemlig vigtigt for os, at alle er enige om, hvad der skal ske, og hvordan det færdige resultat skal se ud.

Få et uforpligtende tilbud